+31 6 405 80 230

Traditionele Thaise Massage

De traditionele Thaise massage wordt al eeuwenlang toegepast en is onderdeel van de Thaise geneeskunde.

Deze massage is een combinatie van normale massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Het doel hiervan is het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en gebreken volgens de energielijnen af te voeren. Terwijl de traditionele Chinese geneeskunde gericht gebruik maakt van acupunctuur om de druk te manipuleren, bevordert Thaise massage dezelfde punten maar met een helende aanraking. In de plaats van naalden worden de handpalmen, de vingers, de duimen, de ellebogen en de voeten gebruikt. Zo worden de drukpunten van alle spanning ontdaan. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam. Traditionele Thaise massage opent de energiestromen in het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. De traditionele Thaise massage heeft een diepgaande helende werking.

Een behandeling geeft een gevoel van innerlijke rust, harmonie en helderheid.

Daarnaast is het werkzaam tegen pijnklachten in spieren en gewrichten. Een Thaise massage zorgt er voor dat de bloedcirculatie en het lymfeklierstelsel geoptimaliseerd wordt. Na een Thaise massage voel je jezelf als herboren, je hebt veel energie en een heerlijk tintelend gevoel over je hele lichaam. Het effect van een Thaise massage houdt ongeveer drie tot vier dagen aan.

thaimassage_2

PLOYPAILIN THAIMASSAGE

In onze salon wordt de traditionele Thaise massage volgens de originele eeuwenoude leerschool van de tempel Wat Pho uitgevoerd. U wordt behandeld door een gediplomeerde masseuse.

GEEN EROTIEK

MASSAGES

– Traditionele Thaise Massage
– Olie / Relaxmassage
– Combinatie Massage
– Thaise Voetmassage
– Hoofd / Nek / Schouder / Rugmassage
– Sportmassage
– Zwangerschapsmassage
– Duo Massage

OPENINGSTIJDEN

WIJ WERKEN ALLEEN VOLGENS AFSPRAAK.

Wij zijn elke dag, maandag tot en met zondag, geopend.

U kunt bij ons terecht van 08:00u tot 21:00u.

 

CONTACT

Ploypailin Thaise Massage
Molenstraat 3,
6101 CW Echt, NL
Tel. +31 6 405 80 230
KvK-nummer 65878647