+31 6 405 80 230

Olie / Relaxmassage

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam wordt gemasseerd met een warme geurloze massage olie.

De oliemassage stimuleert de bloedsomloop en wordt als ontspannend en verfrissend ervaren. Het helpt tegen vermoeidheid en stress, helpt bij het verwijderen van afvalstoffen en zorgt voor een goede conditie zowel lichamelijk als geestelijk. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise oliemassage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie.

Thaise oliemassage is aanbevolen voor iedereen die eens volledig wil ontspannen. Deze massage is ook geschikt voor ouderen, mensen met reuma, ver gevorderde artrose of ernstige rugklachten.

Neem minimaal een uur de tijd voor deze massage zodat de olie goed in de huid kan trekken. Een douche achteraf is dan ook niet nodig. De massageolie is van hoge kwaliteit en zal dan ook niet vet of plakkerig aanvoelen na de massage.

relaxmassage_2

PLOYPAILIN THAIMASSAGE

In onze salon wordt de traditionele Thaise massage volgens de originele eeuwenoude leerschool van de tempel Wat Pho uitgevoerd. U wordt behandeld door een gediplomeerde masseuse.

GEEN EROTIEK

MASSAGES

– Traditionele Thaise Massage
– Olie / Relaxmassage
– Combinatie Massage
– Thaise Voetmassage
– Hoofd / Nek / Schouder / Rugmassage
– Sportmassage
– Zwangerschapsmassage
– Duo Massage

OPENINGSTIJDEN

WIJ WERKEN ALLEEN VOLGENS AFSPRAAK.

Wij zijn elke dag, maandag tot en met zondag, geopend.

U kunt bij ons terecht van 08:00u tot 21:00u.

 

CONTACT

Ploypailin Thaise Massage
Molenstraat 3,
6101 CW Echt, NL
Tel. +31 6 405 80 230
KvK-nummer 65878647